آزمودن افزودنی ها دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آزمودن افزودنی ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي آزمودن افزودنی ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن آزمودن افزودنی ها :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 25 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
آیا شما هم از جمله افرادی هستید كه در مورد تغذیه خانواده حساسیت زیادی به خرج می دهید؟ اگر اینطور باشد احتمالا همیشه نگران محتویات مواد غذایی خریداری شده هستید. یكی از موادی كه در غالب مواد غذایی عرضه شده در فروشگاه ها وجود دارد، انواع مختلف افزودنی است . به لحاظ قانونی مواد مختلفی می توانند به عنوان افزودنی به غذاها افزوده شوند. این شامل نگهدارنده ها و رنگ دهنده های خوراكی و چاشنی های گوناگون كه مورد تایید آژانس بین المللی استاندارد غذا هستند، می شود. اجتناب از مصرف افزودنی ها بسیار دشوار به نظر می رسد زیرا تقریبا تمام مواد غذایی كه ما روزانه استفاده می كنیم حاوی افزودنی هستند: نگهدارنده ها از فاسد شدن غذا جلوگیری می كنند، آمیزنده ها و تثبیت كننده ها مانع از جدا شدن مواد اصلی سس ها و چاشنی ها از هم می شوند و رنگ دهنده ها و طعم دهنده ها نیز طعم و رنگی را كه در پروسه تولید از بین می رود به غذا باز می گردانند. بسیاری از این افزودنی ها نیز مواد طبیعی هستند؛ مانند ویتامین سی و یا كریتیك اسید كه در آب لیمو وجود دارد و به عنوان نگهدارنده به كار می رود.
آزمودن افزودنی ها
موادی كه توسط آژانس استاندارد غذا تایید می شوند، پیش از تایید برای مواردی از جمله تشخیص سمی بودن یا ارتباط با سرطان مورد آزمایش قرار می گیرند. در صورت لزوم میزانی برای مقدار مجاز مصرف روزانه مشخا می شود. (این میزان ای دی آی نام دارد) در صورت رعایت این میزان می توان با اطمینان از مواد غذایی مختلف استفاده كرد بی آنكه تاثیری بیماری زا بر روی بدن داشته باشند.علی رغم اینكه برچسب راهنمای غذاهای مختلف باید لیستی از افزودنی های