آزمودن افزودنی ها

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 آزمودن افزودنی ها دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آزمودن افزودنی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي آزمودن افزودنی ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن آزمودن افزودنی ها :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 25 صفحه

قسمتی از متن word (..docx) :




‏آیا‏ ‏شما‏ ‏هم‏ ‏از‏ ‏جمله‏ ‏افرادی‏ ‏هستید‏ ‏كه‏ ‏در‏ ‏مورد‏ ‏تغذیه‏ ‏خانواده‏ ‏حساسیت‏ ‏زیادی‏ ‏به‏ ‏خرج‏ ‏می‏ ‏دهید؟‏ ‏اگر‏ ‏اینطور‏ ‏باشد‏ ‏احتمالا‏ ‏همیشه‏ ‏نگران‏ ‏محتویات‏ ‏مواد‏ ‏غذایی‏ ‏خریداری‏ ‏شده‏ ‏هستید‏. ‏یكی‏ ‏از‏ ‏موادی‏ ‏كه‏ ‏در‏ ‏غالب‏ ‏مواد‏ ‏غذایی‏ ‏عرضه‏ ‏شده‏ ‏در‏ ‏فروشگاه‏ ‏ها‏ ‏وجود‏ ‏دارد،‏ ‏انواع‏ ‏مختلف‏ ‏افزودنی‏ ‏است‏ . ‏به‏ ‏لحاظ‏ ‏قانونی‏ ‏مواد‏ ‏مختلفی‏ ‏می‏ ‏توانند‏ ‏به‏ ‏عنوان‏ ‏افزودنی‏ ‏به‏ ‏غذاها‏ ‏افزوده‏ ‏شوند‏. ‏این‏ ‏شامل‏ ‏نگهدارنده‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏رنگ‏ ‏دهنده‏ ‏های‏ ‏خوراكی‏ ‏و‏ ‏چاشنی‏ ‏های‏ ‏گوناگون‏ ‏كه‏ ‏مورد‏ ‏تایید‏ ‏آژانس‏ ‏بین‏ ‏المللی‏ ‏استاندارد‏ ‏غذا‏ ‏هستند،‏ ‏می‏ ‏شود‏. ‏اجتناب‏ ‏از‏ ‏مصرف‏ ‏افزودنی‏ ‏ها‏ ‏بسیار‏ ‏دشوار‏ ‏به‏ ‏نظر‏ ‏می‏ ‏رسد‏ ‏زیرا‏ ‏تقریبا‏ ‏تمام‏ ‏مواد‏ ‏غذایی‏ ‏كه‏ ‏ما‏ ‏روزانه‏ ‏استفاده‏ ‏می‏ ‏كنیم‏ ‏حاوی‏ ‏افزودنی‏ ‏هستند‏: ‏نگهدارنده‏ ‏ها‏ ‏از‏ ‏فاسد‏ ‏شدن‏ ‏غذا‏ ‏جلوگیری‏ ‏می‏ ‏كنند،‏ ‏آمیزنده‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏تثبیت‏ ‏كننده‏ ‏ها‏ ‏مانع‏ ‏از‏ ‏جدا‏ ‏شدن‏ ‏مواد‏ ‏اصلی‏ ‏سس‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏چاشنی‏ ‏ها‏ ‏از‏ ‏هم‏ ‏می‏ ‏شوند‏ ‏و‏ ‏رنگ‏ ‏دهنده‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏طعم‏ ‏دهنده‏ ‏ها‏ ‏نیز‏ ‏طعم‏ ‏و‏ ‏رنگی‏ ‏را‏ ‏كه‏ ‏در‏ ‏پروسه‏ ‏تولید‏ ‏از‏ ‏بین‏ ‏می‏ ‏رود‏ ‏به‏ ‏غذا‏ ‏باز‏ ‏می‏ ‏گردانند‏. ‏بسیاری‏ ‏از‏ ‏این‏ ‏افزودنی‏ ‏ها‏ ‏نیز‏ ‏مواد‏ ‏طبیعی‏ ‏هستند؛‏ ‏مانند‏ ‏ویتامین‏ ‏سی‏ ‏و‏ ‏یا‏ ‏كریتیك‏ ‏اسید‏ ‏كه‏ ‏در‏ ‏آب‏ ‏لیمو‏ ‏وجود‏ ‏دارد‏ ‏و‏ ‏به‏ ‏عنوان‏ ‏نگهدارنده‏ ‏به‏ ‏كار‏ ‏می‏ ‏رود‏.

‏ ‏آزمودن‏ ‏افزودنی‏ ‏ها
‏ ‏موادی‏ ‏كه‏ ‏توسط‏ ‏آژانس‏ ‏استاندارد‏ ‏غذا‏ ‏تایید‏ ‏می‏ ‏شوند،‏ ‏پیش‏ ‏از‏ ‏تایید‏ ‏برای‏ ‏مواردی‏ ‏از‏ ‏جمله‏ ‏تشخیص‏ ‏سمی‏ ‏بودن‏ ‏یا‏ ‏ارتباط‏ ‏با‏ ‏سرطان‏ ‏مورد‏ ‏آزمایش‏ ‏قرار‏ ‏می‏ ‏گیرند‏. ‏در‏ ‏صورت‏ ‏لزوم‏ ‏میزانی‏ ‏برای‏ ‏مقدار‏ ‏مجاز‏ ‏مصرف‏ ‏روزانه‏ ‏مشخا‏ ‏می‏ ‏شود‏. (‏این‏ ‏میزان‏ ‏ای‏ ‏دی‏ ‏آی‏ ‏نام‏ ‏دارد‏) ‏در‏ ‏صورت‏ ‏رعایت‏ ‏این‏ ‏میزان‏ ‏می‏ ‏توان‏ ‏با‏ ‏اطمینان‏ ‏از‏ ‏مواد‏ ‏غذایی‏ ‏مختلف‏ ‏استفاده‏ ‏كرد‏ ‏بی‏ ‏آنكه‏ ‏تاثیری‏ ‏بیماری‏ ‏زا‏ ‏بر‏ ‏روی‏ ‏بدن‏ ‏داشته‏ ‏باشند‏.‏علی‏ ‏رغم‏ ‏اینكه‏ ‏برچسب‏ ‏راهنمای‏ ‏غذاهای‏ ‏مختلف‏ ‏باید‏ ‏لیستی‏ ‏از‏ ‏افزودنی‏ ‏های‏


لینک کمکی