اثر هشت هفته تمرين مقاومتي بر نيمرخ چربي موش هاي صحرايي ديابتي شده با استروپتوزتوسين

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 اثر هشت هفته تمرين مقاومتي بر نيمرخ چربي موش هاي صحرايي ديابتي شده با استروپتوزتوسين دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر هشت هفته تمرين مقاومتي بر نيمرخ چربي موش هاي صحرايي ديابتي شده با استروپتوزتوسين  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي اثر هشت هفته تمرين مقاومتي بر نيمرخ چربي موش هاي صحرايي ديابتي شده با استروپتوزتوسين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن اثر هشت هفته تمرين مقاومتي بر نيمرخ چربي موش هاي صحرايي ديابتي شده با استروپتوزتوسين :


سال انتشار : 1397

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

انجمن بین المللی دیابت تعداد افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را در سال 2010، 285 میلیون نفر در دنیا گزارش کرد و پیش بینی می کند که تا سال 2030 به 438 میلیون نفر برسد (صالحی و فرزانگی 1393) دیابت نوعی بیماری متابولیکی است که به سطح بالای قند خون گفته می شود، که یا بر اثر تولید ناکافی انسولین توسط سلول های پانکراس لوزالمعده و یا بر اثر عدم پاسخ مناسب به انسولین توسط سلول های بدن بوجود می آید (صالحی و حسینی، 1396 )اختلال در سوخت و ساز کربوهیدرات ها پروتیین ها و لیپید ها نقش عمده ای در بروز وگسترش عوارض دیابت دارد (رضاییان، 1393 ). عوامل خطرساز متعددی باعث افزایش عوارض قلبی- عروقی در این بیماران می گردد. شایع ترین این عوامل، افزایش سطح تری گلیسیرید، کاهش میزان لیپوپروتئین پرچگال و هموگلوبین گلیکوزیله، چاقی، افزایش وزن و فشار خون بالا می باشد (رحیمی و همکاران، 1390 ). از آنجا که هزینه ها و عوارض جبران ناپذیر دیابت مشکلات فراوانی را برای این بیماران در پی دارد به نظر می رسد استفاده از روش های غیر دارویی همواره مورد توجه محققین بوده است. در این راستا استفاده از فعالیت ورزشی مورد توجه محققین علوم ورزشی قرار گرفته است.

لینک کمکی