تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب 17ص

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب 17ص دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب 17ص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب 17ص،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب 17ص :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..DOC) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 17 صفحه

قسمتی از متن word (..DOC) :


‏1
‏مقدم‏ه‏
‏میزان تولید سیب :
‏استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد .
‏به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته‏ به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور :
‏1=سیب عباسی
‏2= سیب شیخی
‏3= سیب علی موری
‏4= سیب گلشاهی
‏5= سیب گلاب
‏6= سیب قاسم شاهی
‏7= سیب اخلمد
‏بعضی از این واریته ها تا بستانه (‏شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی ‏در دو وا ریته زیر خالا صه میشوند .1- سیب زرد 2- سیب قرمز
‏30-40% تولید سیب مختص به سیبهای محلی است که سلا نه از در صد انها‏کاسته میشود و60-70%دیگر را سیب خارجی تشکیل میدهد که از میان این میزان 10%کل سیب خارجی متعلق به واریته قرمز و بقیه زرد می باشد .
‏ضایعات س‏ا‏لانه سیب:


لینک کمکی